21 Şubat 2019 Perşembe

Yıldırım Demetevler Kombi Tamircisi


Yıldırım Demetevler Kombi Tamircisi (0224) 253 60 77


Yıldırım Demetevler Kombi Tamircisi Bursa'nın tüm semtlerine kombi bakımı kombi onarımı kombi tamiri gibi çeşitli hizmetler sunmaktayız.
Bursa'nın ilklerinden olan Yıldırım Demetevler Kombi Tamircisi olarak sizlere hizmet vermekten
mutluluk duyuyoruz.
Eviniz'de olan suyun sıcaklığı mevsimlik veya sezonluk kullanılan kombi bakımı kombi tamiri kombi onarımımız'da eleman kullanmadan yılların verdiği deneyim ile Kombi Bakım Servisi olarak müşterilerimizin memnuniyetini almış,hızlı ve temiz bir çalışma düzenine sahiptir

Servisimizi Aramadan Önce Aşağıdaki Önerileri uygulayınız.
Kombiniz Arızalandığın'da ne Yapılmalı ?
1-Öncelikle Gaz vanasını kontrol Edilir
Gaz vanaları Genellikle 2 yerde bulunmaktadır.Evinizin dış kısmında ve kombinizin yanında siyah bir boru ile kombiye doğru gelir ve sarı renkte bir açma kapama vanası bulunmaktadır.Resimde vana açık konumdadır.Sizinde kombi vananızın açık olduğundan emin olun.

2-Cihazınızda su seviyesi 1 ile 2 bar arasında mı ?

Hemen hemen her kombi ve kazan cihazlarında kapalı devrede gezen su basıncı vardır,Bu basınç genellikle 1 ile 2 bar arasında olmalıdır. 1 bar basıncının altında kombiler düşük basınç nedeni ile kendini kapatabilir ve arıza konumuna geçebilirler.Büyük boylerli sistemlerde doldurma vanası boylerin yan veya arka tarafında tesisat vanası şeklindedir.Klasik duvar tipi kombilerde kombinin alt tarafında siyah renktedir..
Resimde su bar saati görünmektedir,eğer kombinizin suyu eksikse ve doldurursanız kombiniz çalışmaya başlar
 3-Elektrik şalteri kapatılıp açılır.
Bir çok kombi elektrik gidip gelmelerinde anakart tarafından kilitlenebilir kendisini korumaya alabilir. Bu durumda kombinizin yanında bulunan elektrik sigortasını kapatıp açarak kombinize elektrik resetlemesi yapabilirsiniz.
Cihazınızda RESET Tuşu ile reset işlemi uygulayınız..
Yıldırım Demetevler Kombi Tamircisi alanında deneyimli ekip ve profesyonel kadromuzla BURSA merkez ilçeleri ve semtlerine teknik servis hizmeti vermekteyiz. Üretici garantisi bitmiş kombilere özel teknik servis hizmeti vermekteyiz.
Bursa merkezli hizmet noktamız ile haftanın 6 günü teknik servis hizmeti ve 1 yıl isçilik ve yedek parça garantisi imkanından faydalanabilirsiniz.
Yıldırım Demetevler Kombi Tamircisi talepleriniz için çağrı merkezimizi arayıp bize ulaşabilirsiniz. Gerekli kontrolleri yaptıktan sonra sorun devam ederse ya da yanık kokusu alırsanız, cihazınızı hemen durdurun, elektrik sigortasını kapatın ve (0224) 253 60 77 numaralı çağrı merkezini arayın.
AMACIMIZ SİZLERİ YETKİLİ SERVİS TEKELİNDEN KURTARMAK HAK ETTİĞİNİZ EKONOMİK VE KALİTELİ HİZMETİ SUNMAKTA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder