28 Şubat 2019 Perşembe

Bursa Alemdar Kombi Servisi

Bursa Alemdar Kombi Servisi olarak kış aylarında kömür, odun masrafından, soba ve duvar temizliği gibi zahmetlerden kurtulmanın adı olarak nitelendirilen kombiler, yaz-kış sıcak su temini için kullanılırken kış aylarında ısınma ihtiyacının karşılanmasını sağlamaktadır. Kombilerde yaz-kış ayarını kontrol edebilmek için kullanılan vanalar çeşitli nedenlerden dolayı tıkanmakta ve kış aylarında doğalgaz radyatörlerinin ısınmamasına neden olmaktadır. dönemlik bakımların aksatılması nedeniyle meydana gelen arızaları, Bursa Alemdar Kombi Servisi kısa süre içerisinde servis ücreti dahilinde tamir etmekte, gerekli kontrolleri de yapmaktadır.

Bursa Alemdar Kombi Servisi
Oluşan basınç sorunlarını ve voltaj sıkıntılarında çeşitli kodlarla kullanıcıyı bilgilendiren kombiler, bölgesel elektrik arızalarında ve yüksek voltaj nedeniyle arızalanmakta, çoğu zaman hiç çalışmamaktadır. Bursa Alemdar Kombi Servisi deneyimli servis personeli ile kullanıcıyı gerekli şekilde bilgilendirmekte mümkün olan tamir işlemlerini yerine getirmektedir. Periyodik kombi bakımını yaparak oluşabilecek olası arızaların önüne geçilmesi sağlanırken oluşan arızalar nedeniyle yüksek bütçeli masraflardan kullanıcı kurtarılmaktadır.Oluşan her marka kombilerinin tamir,bakım ve onarım işlemlerini büyük bir ciddiyetle yapan Bursa Alemdar Kombi Servisi güvenilir servis personeli ile güler yüzlü teknik servis hizmeti sunmaktadır. kullanıcının beklentilerinin kısa sürede yerine getirilmesi, tamir işleminin kısa sürede yapılması gibi nedenlerle %100 müşteri memnuniyeti garantisi verilmektedir. ayrıca yapılan teknik servis hizmetleri sırasında değişimi yapılan yedek parçalar için müşteriye en az 1 yıllık garanti verilmekte arızanın tekrarlanması halinde müşteriden her hangi bir ücret talep edilmemektedir.Bursa Alemdar Kombi Servisi Bursa’nın tüm semtlerine Bursa Alemdar Kombi Servisi kombi bakımı kombi onarımı kombi tamiri gibi çeşitli hizmetler sunmaktayız.
Bursa’nın ilklerinden olan ZÜMRÜT KLİMA KOMBİ BAKIM SERVİSİ olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.
Eviniz’de olan suyun sıcaklığı mevsimlik veya sezonluk kullanılan kombi bakımı kombi tamiri kombi onarımımız’da eleman kullanmadan yılların verdiği deneyim ile Kombi Bakım Servisi olarak müşterilerimizin memnuniyetini almış,hızlı ve temiz bir çalışma düzenine sahiptir.
Bakım nasıl yapılır ve nasıl yaptırılmalıdır.
Periyodik bakım için gelen personelin , öncelikle doğalgaz kullanıcısına , Kombi bakımı sırasında neler yapacağı hakkında kısa bir bilgi vermesi gerekir. Sonra kombi kapağı açılmadan sıcak su ve kalorifer tesisatı ısıtma testi ile kombinin çalışma verimliliği kontrol edilmelidir. Hermetik bacalı kombilerde fanın çalışması kontrol edilmeli ve temizlenmelidir.
Eski tip  atık gazı baca yolu ile atan kombilerin limit değerleri kontrol edilmeli. Ek parçalarda oluşan oksitlenmeler temizlenmeli ve kısaca kombi bakımında cihazdaki kritik güvenlik elemanları ve diğer aşamalar dikkatle kontrolden geçirilip sorunluysa kullanıcıya arıza hakkında bilgi verilmelidir. Kombinizde bir arıza var ise kombi servisi personeli kullanıcıya bilgi verdikten sonra , kullanıcının izni ile bakım değil önce kombide ki arızayı yerinde gidermelidir.

http://servisi1.biz/bursa-alemdar-kombi-servisi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder