28 Mart 2019 Perşembe

Üçevler Beyaz Eşya Servisi

Üçevler Beyaz Eşya Servisi /0224 253 60 77

Hayatımızı kolaylaştıran beyaz eşyalarımızı uzun yıllar randımanlı bir şekilde kullanmak için detaylı bir servise ihtiyacımız vardır. Nitelikli bir beyaz eşya servisçisi, satın alma ve kurulum sonrasında da ihtiyaçlarımız karşılayacak hizmet özeliklerine sahip olmalıdır. Ayrıca özel servislere yedi gün yirmi dört saat boyunca kesintisiz bir şekilde ulaşabilmeliyiz. Bu anlamda tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek olan Üçevler Beyaz Eşya Servisi. Büyük ve küçük ev aletleri, elektronik ve otomatik tüm cihazlarınızın onarım, kullanım ve yedek parça tedariki gibi tüm ihtiyaçlarını özel servisimiz aracılığı ile giderebilirsiniz.
Üçevler Beyaz Eşya Servisi olarak her marka beyaz eşya ürünlerinin teknik servis, bakım, onarım, tamir hizmetlerini yirmi yıla aşkın kurumsal olarak Bursa genelinde Özel Servis kuruluşu olarak yerine getiren firmamız, Bursa genelinde her bölgede faaliyet gösteren şubesi ile çalışmalarını Bursa mahalle ve ilçelerinde yerine getirmektedir.Geçmiş yıllarda edindiği deneyim ve birikimleri ile üst seviyede hizmet anlayışını ilkesi olarak kabul eden firmamız, tek şubemiz ile beraber yüksek müşteri memnuniyeti prensibi ile hareket etmekte ve tüm çalışmalarında disiplin ve titizlik içersinde hareket etmektedir.
Günümüz firma anlayışına paralel olarak üst düzey teknik donanım zenginliği ile çalışmalarını yürüten firmamız aynı zamanda eğitimli ve belgeli uzman personel kadrosu ile de hizmetlerinde devamlılık sergilemektedir.Haftada yedi gün yirmi dört saat kesintisiz hizmet vererek Üçevler Beyaz Eşya Servisi bölgesinde uzun yıllardır çalışmalarını profesyonel iş ahlakı il eyerine getiren Üçevler Beyaz Eşya Servisi bölge sakinlerinin beyaz eşya teknik servis, bakım, onarım ve tamir talepleri karşısında son derece duyarlı olarak hizmetlerini yerine getirmektedir.Üçevler Beyaz Eşya Servisi günümüz müşteri taleplerinin yerine getirilmesinde, tüm beyaz eşya teknik servis, bakım, onarım ve tamir işleri için Çağrı Merkezi aracılığıyla haftada yedi gün günün yirmi dört saati kesintisiz hizmet vermekte, konusunda uzman personelleri ile tüm soru ve düşüncelerinize detaylı olarak cevap sunmaktadır.

Servis Anlayışımız ;

hayatımızda kalite seçimlerimizle başlar. Dünya çapında adından söz ettiren, en az iki yıl garantili A sınıfı beyaz eşyalarınız ile alakalı yaşayabileceğiniz tüm sorunlarda hizmetinizdeyiz. A' dan Z' ye tüm beyaz eşya markalarının iç ve dış aksamları konusunda yetkin bilgi sahibi olan elemanlarımız yılların verdiği tecrübe kalite ve güveni sizlere bir arada sunmanın haklı gururunu yaşıyor. Piyasa koşullarının karışıklığından yararlanarak, müşterilerine faiş fiyat tarifeleri uygulamaya kalkan, bilmediğiniz sözde servislere rağbet etmemelisiniz. Aksi halde cihazlarınız daha fazla zarar görebilir ve gereksiz yere tamir ücreti ödemek zorunda kalabilirsiniz. Servisimiz tarafından aldığınız tüm hizmetler garantilidir.
Bakım ve onarım çalışmaları sonrasında yaşayacağınız sorunlar ise firmamıza aittir. Hizmetlerimiz arasında; çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kombi, ocak, fırın, buz dolabı ve klima gibi tüm cihazların tamir işleri bulunmaktadır. Önde gelen beyaz eşya devlerinin fabrika ürünleri, alternatif hizmetler, değişim ya da eşyanın yenilenmesi gibi tüm konularda bizden yardım alabilirsiniz. Servisçilik hizmetleri son derece titizlik ve bir o kadar da dürüstlük isteyen hassas bir konudur. Mevcut web sitemize ya da servis noktamıza uğrayarak bizden hizmet talep edebilirsiniz

1 Yıl Garantili Servis

yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan 1 yıl garantilidir.
Hızlı ve Yerinde Servis
talebiniz olduğunda size en yakın gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu giderir. Mümkün olduğu müddetçe cihazınıza sizin ortamınızda hızlı müdahale edilmektedir.
Tüm MarkalarKorua Servis
Geniş yedek parça stoğu ile tüm beyaz eşya markalarına geniş kapsamlı servis hizmeti vermekteyiz. Parça bulunamadı, tamir edilemiyor gibi geçiştirme bahaneler servisimizde bulunmamaktadır.

Güvenilir, Tecrübeli

Çalışanlarımız 20 yıllık yetkili servis tecrübesine sahiptir.
Gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir
AMACIMIZ SİZLERİ YETKİLİ SERVİS TEKELİNDEN KURTARMAK HAK ETTİĞİNİZ EKONOMİK VE KALİTELİ HİZMETİ SUNMAKTA
%100 Müşteri Memnuniyetini Hedefleyen Çıkar amacı Gütmeden ihtiyaçlarınızı karşılar.
https://servisi1.biz/ucevler-beyaz-esya-servisi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder